Hungary

Spirituális Tantra – és Jógagyakorlatok a világ minden táján és most végre Magyarországon is!

Somananda Tantra Iskola a Tantra, Jóga és Meditáció spirituális tanításaira helyezi a hangsúlyt.

Eredeti és mindenki számára elérhető módon hozzuk el az ősi (de talán feledésbe merült) indiai és tibeti spirituális tanításokat,  egyben egyszerű és érthető útmutatásokat adunk mindazoknak, akik a Tantrán keresztül keresik fejlődésüket.

tantra_teachers
Tantra Masszázs

Tantra Masszázs: Az Érintés Spirituális Művészete

2017. február 8-12

Tantrikus Szexualitás

Spirituális, Tantrikus Szexualitás

2017. február 15-19

Februárban, két különböző tanfolyam keretén belül is tanulhattak Noszvajon azon szerencsés résztvevők, akik Magyarországról és további 15 országból érkeztek a Tündérkert Hotelbe. A 24 fős csoportokat Somananda személyesen tanította az autentikus tantra masszázsra, akik fantasztikus környezetben szerezhették meg a tudást és a tapasztalatot a jógi mestertől. A lezárt hotel kiváló környezet volt a tantrikus elvonulásoknak, ahol a gyakorlatok mellett meditációval, jógával és spirituális tudás megszerzésével töltötték idejüket a résztvevők.

A tervek szerint újra lesznek tanfolyamok Magyarországon. A részletekért kérjük iratkozzon fel a hírlevelünkre vagy jelentkezzenek be a Somananda Tantra School Hungary Facebook csoportba a friss információkért. Természetesen a honlapon is tájékoztatást adunk az új tanfolyamok részleteiről.

Ha készen állsz, a Tudást is megkapod.

Somananda

Somanandát fiatal kora óta érdekelte a spiritualitás és az elme ereje. Miután szülőhazájában, Izraelben elvégezte a jogi egyetemet, rövid ideig jogi pályán helyezkedett el. Azonban hamarosan felismerte, hogy igazi érdeklődése valójában máshol, a spiritualitásban keresendő.

1996-ban felfedezte a Jógát és könyvekből kezdett gyakorolni egyedül. A Jóga iránt érzett szeretete és lelkesedése egyre nőtt, végül 1999-ben Indiába utazott, ahol megismerkedett későbbi tanítójával Swami Vivekananda Saraswati -val, az Agama iskola alapítójával. Ennek eredményeként Somananda azonnali gyakorlásba kezdett és egy intenzív Jóga és meditációs tanfolyam elvégzése után, 2000-ben már elkezdett tanítani is. Fejlődésében jelentős szerepet játszott az Agama erkölcsi világképe, melyet annak izraeli, indiai és thaiföldi központjaiban tanított. Mesterétől 2007-ben megkapta az Acharya (Jóga Alapító) 5-ös szintet. A rákövetkező évben már Európa szerte tanította a meditációs technikákat és tartott Tantra workshop-okat.

2008-ban, hála Gurujának, Somananda elérte a „Samadhi” tudat-állapotát, és ezt a tapasztalati tudást azóta is folyamatosan mélyíti. 2010-ben Somananda megalapította a SOMANANDA.org -ot, egy nemzetközi Tantra Jóga iskolát, melynek segítségével Somananda, felesége Liisa és tanártársaik a világ minden részén egyedi tanításokat tartanak, szemináriumok, elvonulások és workshopok keretében. Az ősi spirituális tanításokat egy olyan modern és érthető módon közvetítik, mely egyszerű és gyakorlatias megközelítése ellenére is karizmatikus és szenvedélyes.

Liisa Maimon

Liisa Maimon, Jóga és Tantra tanár, Somananda felesége, aki követi őt a világ minden tájára.

2009-ben Liisa részt vett Észtországban Somananda legelső Tantra workshopján. Észre sem vette, de ez az esemény fordulópont volt az életében és egyben egy új fejezet kezdete a spirituális útján. Erős kötődést érezve a tanítások iránt, Thaiföldön folytatta a Tantra, Jóga és meditációs tanulmányait Somananda-val, az Agama Joga irányelvei szerint. Felismerte, hogy a jóga, különösen ezen  autentikus ág tanításainak köszönhetően, nagyon erőteljes és gyakorlatias út a személyes fejlődéshez.

Liisa elvégezte az Agama Yoga Tanárképző Tréninget és azóta aktívan tanít. Mindemellett három évig személyesen tanult Somananda-tól és ezzel a tudással már Ő is képzett Tantra oktató.

Liisa Észtországban született, társ-alapítója és igazgatója a Somananda.org szervezetnek. A németországi Konstanz Egyetem „Public Policy and Management” szakán diplomázott.

Tapasztald meg a hiteles Tantrát!

További kérdésekkel lépj kapcsolatba velünk (magyarul): 

Mi a Somananda Tantra Iskola?

A Somananda Tantra Iskolában célunk és küldetésünk, hogy inspiratív és gyakorlatias úton adjuk át az embereknek a Tantra, a Jóga valamint a meditáció tudás anyagát, akárhol is éljenek – Európától Ázsián át Amerikáig.

Elmélyült tapasztalati tudást nyújtó tanfolyamokra szakosodtunk, úgy mint Tantrikus Jóga kurzusok, Tantra meditációs elvonulások, Tantrikus szexualitással foglalkozó tanfolyamok, Tantra masszázs és képzés.

Tantra Iskolánkat úgy építettük fel, hogy az energia-alapú, eredeti Tantrikus Jóga technikáinkat egyszerűen és elérhető módon adhassuk át a számodra.

A spirituális szabadság fényében osztjuk meg ezeket a technikákat és reméljük, hogy szenvedélyünk egybe esik majd diákjaink törekvéseivel és határtalan lelkesedésüknek köszönhetően még tovább szárnyal. Az eddigi – tanításainkra vonatkozó – észrevételek alázattal töltenek el minket minden egyes nap és arra motiválnak bennünket, hogy folyamatosan javítsuk, és bővítsük a kínálatunkat.

Úttörő utat járunk be a Trika Meditációs elvonulások megszervezésével, melyek személyre szabott iránymutatáson alapulnak. A Somananda Tantra Iskola a Kashmiri Shaivizmus-ra épül – mely egy nagyon magas szintű Tantrikus tanítás, egyike a mai napig is létező legtökéletesebb metafizikai rendszereknek – ami a meditáción keresztül elérhető hét-szint rendszer alapja. A tanulókat végig vezetjük egy átfogó, felügyelt és strukturált programon, hogy elérjék a meditáció különböző szintjeit és a samadhi-t.

Ezeken kívül nemzetközi elismerésnek örvend a „Spirituális Tantra Szexualitás” és „Tantrikus masszázs” tanításaink és képzéseink. Foglalkozunk a Tantra minden aspektusával, kezdve a szexuális kontinencia (értsd: energia veszteség nélküli) alapkérdésével, a Transzfiguráció „másként látás” alapelveivel, a Tantrában rejlő jelentős gyógyító potenciával, erotikus rituálékkal valamint a szexuális és spirituális extázis megismertetéséig. Tantra Masszázs tudásunkat tudományos vizsgálattal tesztelték a televízióban, bemutatóinkat több millióan látták a YouTube-on, így ezek a nyilvános tréningek kínálatunk legnépszerűbb elemei.

A Somananda Tantra Iskola meditáció- és Jóga oktatói tréningeket is szervez a Tantra Masszázs tréningek mellett. Kurzusainkat Brazíliában, Mexikóban, Argentínában, Dél-Amerikában, USA-ban, Indiában, és különböző európai helyszíneken tartjuk: többek között Németországban, az Egyesült Királyságban, Szlovéniában, Dániában, Észtországban, Portugáliában, Magyarországon és Bulgáriában.

Fedezd fel a Tantra csodáját, a Tantra Jóga ritka kincsét, mely Rád vár!

Ha készen állsz, a Tudást is megkapod.